KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

Razbaby Nimitutit, symmetrinen, silikoni, koko 2

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka amerikkalainen Razbaby on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Amerikassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

Razbaby Keep-it-clean on innovatiivinen ja tyylikäs tutti, joka on suunniteltu vauvoille päiväkäyttöön. Itsesulkeutuva suojakilpi on kiinnitetty tutin suojalevyyn, joka sulkeutuu pudotessaan ja tutti pysyy puhtaana. Tutissa on ainutlaatuinen ja käytännöllinen muotoilu.

Razbaby silikonitutissa on symmetrisesti muotoiltu imuosa, joka takaa vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. Razbaby-tutissa on ilmareikä, jonka ansiosta tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee. Tutti sopii 3-36 kuukauden ikäisille lapsille

Tutit toimitetaan kahden tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 2,9 cm silikoni
Suojalevy ja rengas: kopolyesteri
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================