KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

NIP Nimitutit, anatominen, lateksi, koko 1

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Euroopan johtava tuttivalmistaja, saksalainen NIP on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset.Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

Luonnonkumisessa NIP-tutissa on anatomisesti muotoiltu imuosa, jota käytetään tutin pyöristetty puoli kitalakeen päin. Anatomisesti muotoillut, NIP-luonnonkumi tutit takaavat vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. Tutti on varustettu ilmareiällä, joten tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee.

Tutin levyosassa on nenää myötäilevä muotoilu ja runsaasti ilmareikiä, jottei iho ärsyynny. Tutti on suunniteltu vastasyntyneille (0-6 kk).

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 2,5 cm luonnonkumi/lateksi
Suojalevy ja rengas: kopolyesteri
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================