KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

Nûby Soft Nimitutit, symmetrinen, silikoni, koko 1

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Amerikan johtava tuttivalmistaja Nûby/Luv n' Care on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Amerikassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

Nûby Soft silikonitutissa on symmetrisesti muotoiltu imuosa, joka takaa vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. Tutti on varustettu ilmareiällä, joten tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee.

Tutin levyosassa on nenää myötäilevä muotoilu ja runsaasti ilmareikiä, jottei iho ärsyynny. Tutti on suunniteltu vastasyntyneille (0-3 kk).

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 2,3 cm silikoni
Suojalevy: polypropyleeni
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================