KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

Nûby Teardrop Nimitutit, anatominen, silikoni, koko 2 (uusi malli)

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Amerikan johtava tuttivalmistaja Nûby/Luv n' Care on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Amerikassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

Nûby Teardrop-tutissa on anatomisesti muotoiltu imuosa, joka on litteä alapuolelta. Tämä muoto on hammaslääkäreiden suosittelema, sillä se edistää lapsen suun oikeanlaista kehitystä. Tutissa on ilmareikä, jonka ansiosta tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee. Tutin imuosassa on nystyröitä, jotka helpottavat ikenien kutinaa.

Tutin levyosassa on nenää myötäilevä muotoilu ja runsaasti ilmareikiä, jottei iho ärsyynny. Tutti sopii 6-36 kuukauden ikäisille lapsille. Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 3,0 cm silikoni
Suojalevy ja rengas: polypropyleeni
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================