KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

BabyNova Nimitutit, symmetrinen, silikoni, koko 2

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Euroopan johtava tuttivalmistaja, saksalainen BabyNova on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset.

Silikonisessa BabyNova tutissa on symmetrisesti muotoiltu imuosa, joka takaa vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. BabyNovan tuteissa on ilmareikä, jonka ansiosta tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä, ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee.

Tutin levyosassa on nenää myötäilevä muotoilu ja runsaasti ilmareikiä, jottei iho ärsyynny. Tutti sopii 6-36 kuukauden ikäisille lapsille.

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 3,0 cm silikoni
Suojalevy: polypropyleeni
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================