KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

BabyNova Nimitutit, anatominen, lateksi, koko 2

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Euroopan johtava tuttivalmistaja, saksalainen BabyNova on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset.

Luonnonkumisessa BabyNova tutissa on anatomisesti muotoiltu imuosa, jota käytetään tutin pyöristetty puoli kitalakeen päin. Anatomisesti muotoillut, BabyNova luonnonkumi tutit takaavat vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. Tutissa on ilmareikä, jonka ansiosta tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee.

Levyosassa on nenää myötäilevä muotoilu ja runsaasti ilmareikiä, jottei iho ärsyynny. Tutti sopii 3-36 ikäisille lapsille.

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 3,0 cm luonnonkumi/lateksi
Suojalevy ja rengas: polypropyleeni
Tutti on Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================