KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

AVENT Freeflow Nimitutit, symmetrinen, silikoni, koko 2

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Euroopan johtava tuttivalmistaja, Philips AVENT on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, joten se ei kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty mitään ulkopuolisia aineita. Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset.

Symmetrisesti muotoillut, pisaran muotoiset Avent silikonitutit takaavat vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. Tuteissa on ilmareiät, joiden ansiosta tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee.

Pakkauksessa on mukana tutin suojakorkki, joka suojaa imuosaa ja pitää tutin puhtaana silloinkin, kun tuttia kuljetetaan esim. taskussa tai laukussa. Ei sisällä BPA:ta, ftalaattia tai PVC:tä.

Tutti sopii 6-36 kuukauden ikäisille lapsille. Tutit toimitetaan kahden tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 2,9 cm silikoni
Suojalevy ja rengas: kopolyesteri
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================