KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

Esska Plus Nimitutit, anatominen, silikoni, koko 2

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Ruotsin johtava tuttivalmistaja, Esska on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

Silikonisessa Esska-tutissa on anatomisesti muotoiltu imuosa, jota käytetään tutin pyöristetty puoli kitalakeen päin. Anatomisesti muotoillut, Esska silikoni tutit takaavat vauvan ikenien, hampaiden ja kitalaen normaalin kehityksen. Ne on varustettu ilmareiällä, joten tuttiosa painuu kokoon vauvan imiessä ja kitalakeen kohdistuva paine vähenee.

Esska-tutin imuosa on anatomisesti muotoiltua silikonia. Levyosassa on nenää myötäilevä muotoilu ja runsaasti ilmareikiä, jottei iho ärsyynny. Tutti sopii 3-36 kuukauden ikäisille lapsille.

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 3,0 cm silikoni
Suojalevy: kopolyesteri
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia.
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================