KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

NUK Genius Nimitutit, anatominen, lateksi, koko 1

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Euroopan johtava tuttivalmistaja, NUK on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

Nuk Genius-tutit jäljittelevät imettävän äidin nänniä ja sopivat sen ansiosta optimaalisesti vauvan suuhun. Tutit tyydyttävät vauvan luonnollisen imemistarpeen ja harjoittavat huulten, kielen ja leuan lihaksia, joiden merkitys syömisen ja puhumisen opetteluun on suuri. NUK AIR SYSTEM-ilmaventtiilin ansiosta ilma pääsee ulos imuosasta, ja imuosa säilyy pehmeänä ja muotoutuvana. Tämä vähentää hampaiden virheasentojen riskiä.

NUK Genius-tutin imuosa on anatomisesti muotoiltua lateksia. Tutti on suunniteltu vastasyntyneille (0-6 kk).

Tutit toimitetaan kahden tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 2,5 cm luonnonkumi/lateksi
Suojalevy ja rengas: polypropyleeni
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================