KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

NUK Starlight Nimitutit, anatominen, lateksi, koko 1

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimituttien avulla kadonneiden tuttien ongelma ratkeaa ja bakteerien leviäminen suun kautta vähenee. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka Euroopan johtava tuttivalmistaja, NUK on valmistanut meille.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, eikä se kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty ulkopuolisia aineita. Tutit on valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tuteissa ei ole BPA:ta, ftalaattia eikä PVC:tä.

NUK Starlight-tuteissa on anatominen NUK muotoilu, anatomisesti muotoiltu suojaosa ja vauvaa hymyilyttävät kuviot. Vauvan maatessa vatsallaan tutista ei jää painaumia, sillä tutissa on ohut nuppi ja alas taittuva rengas. Kuten kaikissa NUK tuteissa, näissäkin tuteissa on NUK AIR SYSTEM. Tämä tarkoittaa sitä, että ilma pääsee ulos tutin päässä olevasta venttiilistä. Täten tutti pysyy pehmeänä ja litteänä, eikä vauvan leuka pääse kehittymään väärin.

Tutti on suunniteltu vastasyntyneille (0-6 kk).

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta jos valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 2,5 cm luonnonkumi/lateksi
Suojalevy ja rengas: polypropyleeni
Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä PVC-muovia
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================