KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

Meistä

Nimeni on Pia Callesen, olen Frederikin, Emman ja kaksosten Smillan ja Christianin äiti. Olen Nimitutin luoja. Nimitutit.fi valmistaa henkilökohtaisia tutteja vauvoille ja pikkulapsille.

Keksin nimitutin vuonna 2005, kun poikani Frederik aloitti päiväkodissa. Usein hakiessani poikaani päiväkodista hänen tuttinsa oli vaihtunut toisen lapsen tuttiin. Päätin tehdä asialle jotain, sillä en välittänyt turhaan tarttuvista bakteereista ja mikrobeista, saatika uusien tuttien ostamisesta päivittäin.

Aloin etsimään tutteja, joihin voisi saada lapsen nimen valmiina, mutta sain saman vastauksen jokaisesta kaupasta: "Osta vedenpitävä tussi, ja kirjoita tai liima nimi tuttiin." Tämä ratkaisu ei mielestäni ollut tarpeeksi hyvä, koska tutteja tulee keittää ja steriloida aika ajoin.

Tässä vaiheessa päätin, että kaikilla pikkulapsien vanhemmilla täytyy olla mahdollisuus ostaa laadukkaita tutteja, joihin on kaiverrettu lapsen nimi. Tuttien tulee olla tyylikkäitä ja kestää useita sterilointeja.

Mikä on Nimitutti?
Nimitutit.fi nimitutti on tyylikäs, henkilökohtainen tutti, lapsen nimellä tai muulla persoonallisella tekstillä varustettu, jonka teksti on kaiverrettu tuttiin. Tällainen tutti on helppo tunnistaa, ja tutissa oleva teksti kestää keittämistä ja sterilointia.

Olipa lapsi kotona, päiväkodissa tai missä muualla tahansa toisten lasten kanssa, nimitutti pysyy tallessa ja oikealla omistajallaan. Samalla vältytään turhalta bakteerien leviämiseltä suun kautta. Ja onhan kiva, että lapsen suussa oleva tutti on myös kaunis ja omaperäinen.

Nimitutit.fi kaivertaa valitsemasi tekstin ja/tai kuvion korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka Euroopan ja Yhdysvaltojen johtavat tuttivalmistajat ovat meille tehneet. Kaikki tutit täyttävät EN 1400-turvallisuusstandardin vaatimukset, eivätkä sisällä PVC-yhdisteitä.

Valikoimissamme on erivärisiä ja erimuotoisia lateksista ja silikonista valmistettuja nimitutteja. Nimitutissa on tilaa kolmiriviselle tekstille. Nimitutit lähetetään postitse 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Verkkokaupassamme voit kokeilla miltä tuttisi tulee näyttämään, ennen tilauksen tekemistä.

Yrityksen historia
Toimivan idean kehittäminen kesti noin vuoden, ja vuoden 2005 alussa avasin ensimmäisen verkkokauppani Navnsutten.dk Tanskassa.

Kaikki alkoi pienestä verkkokaupasta, jota hoidin arkiaskareiden lomassa. Puolessa vuodessa henkilökohtaisen, nimellä varustetun tutin suosio kasvoi Tanskassa, Skandinaviassa ja muissa maissa. Sittemmin verkkokauppani on vain kasvanut ja olen saanut palkata yritykseeni uusia, hyviä työntekijöitä. Vaikka tuttien valmistajat eivät alussa uskoneet ajatukseeni, on "keittiöpöydän yrityksestä" kasvanut suuryritys. Joka kuukausi lähetämme yli 80 000 henkilökohtaista tuttia vauvoille ja pikkulapsille 13 eri maahan.

Toivon, että Nimitutit helpottavat sekä vanhempien että päiväkodin opettajien elämää, ja että olette tyytyväisiä Nimituttia käyttäessänne.

Ystävällisin terveisin,

Pia Callesen
Pia, Frederik, Emma, Smilla ja Christian
Pia, Frederik, Emma, Smilla ja Christian