KauppaMeistäAsiakaspalveluToimitusehdotLehdistöOta yhteyttä

NUK Starlight Nimitutit, anatominen, lateksi, koko 3

Väri:
Rivi 1:
Rivi 2:
Rivi 3:
Kirjasintyyppi:
Voit lisätä nämä symbolit klikkaamalla alla olevista painikkeista:


Tuotetiedot:

Nimitutit on ainutlaatuinen ja helppo tapa välttyä kadonneiden tuttien ongelmilta ja bakteerien leviämiseltä suun kautta. Nimitutit tekevät lopun tutin kadotukselle. Nimitutit ovat kestäviä ja laadukkaita tanskalaisia tuotteita, jotka on valmistettu yksinomaan Nimitutille, Euroopan johtavalta tuttivalmistajalta NUK ®.

Nimi tai teksti on laserkaiverrettu tuttiin, joten se ei kulu käytössä pois. Kaiverrus kestää myös tutin keittämisen. Kaiverruksessa ei ole käytetty mitään ulkopuolisia aineita. Tutti on valmistettu Euroopassa ja se täyttää EN1400-turvallisuusstandardin vaatimukset. Tutti on BPA-, flataatti- ja PVC- vapaa.

NUK Starlight tuteissa on anatominen NUK muotoilu, anatomisesti muotoiltu suojaosa ja vauvaa hymyilyttävät kuviot. Ohut nuppi ja alas taittuva rengas estävät painaumat, jos vauva makaa vatsallaan. Kuten kaikissa NUK tuteissa, tuteissa on NUK AIR SYSTEM. Tämä tarkoittaa sitä, että ilma pääsee ulos tutinpäässä olevasta venttiilistä. Täten se pysyy pehmeänä ja tarpeeksi litteänä, estääkseen leuan vääristymisien muodostumista.

Tutti on suunniteltu 18-36 kuukauden ikäisille lapsille.

Tutit toimitetaan kolmen tutin pakkauksina.

HUOM! Tuotteilla, jotka valmistetaan tai muokataan yksilöllisten toiveiden mukaan, ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen, kun valmistus tai muokkaus on jo aloitettu.

Tuoteseloste:
Imuosa: 3,3 cm luonnonkumi/lateksi
Suojalevy ja rengas: polypropyleeni
Ei sisällä BPA:ta, ftalaattia tai PVC:tä.
Ostoskori
----------------------------
----------------------------
Yhteensä (sis.alv)0,00 ¤
============================